Vitutus

Etusivu Viimeisimmät Kuumat Parhaat Satunnaiset

Mikäkö vituttaa?

Avopuoliso:

- Se käyttää rahansa kaikkeen turhaan paskaan ja olettaa että mulla on varaa maksaa opintotuesta + viikonloppuduunien palkoilla meidän kahden elämä . Velkojaan ei maksa koskaan, en halua edes alkaa laskemaan kuinka monta sataa euroa se on mulle auki.

- Töiden hakeminen on ylivoimaista, mikään muu kuin oman alan työ ei kelpaa - joita ei ole.

- Vuodesta toiseen se kusee korkeakouluhakunsa ( itseasiassa se on kussut kaikki koulunsa peruskoulusta lähtien), lukemisen aloittaminen ajoissa on mahdotonta, kuten myös ennakkotehtävien tekeminen huolella ja ajoissa. Esim. iltalukioon tai ammatilliseen koulutukseen ei voi kuitenkaan hakea korottamaan arvosanoja tai preppaamaan unohtuneita asioita.

- Se vitun mulkku elää minun siivellä - nukkuu minun sängyssä, minun petivaatteissa, kuivaa perseensä minun pyyhkeeseen, syö minun lautasilta, tekee minun ostamaani ruokaa minun kattiloillani, istuu 12h päivässä minun ostamalla tietokonetuolilla huutaen mumblessa mikkiin, samalla kun minä kirjoitin kandiani paskassa asennossa sohvalla - EIKÄ SE EDES KYSYNYT HÄIRITSEEKÖ TAI VOISINKO MINÄ HALUTA ISTUMAAN KUNNON TUOLIIN PÖYDÄN ÄÄREEN.

- Kotitöiden tekemisestä en aio edes aloitta, tyydyn vain totetamaan ettei niitä tehdä ilman erillistä ruinaamista tai käskemistä ja silloinkin paskasti. Mikäli työn laatua moititaan vastauksena on "olisiin voinut jättää tekemättäkin" NIINKUIN SE VITTU OLISI EDES REALISTINEN VAIHTOEHTO ETTET NIITÄ TEKISI

- Kirsikkana kakussa viimeyö, jolloin ensimmäisen kerran kolmen vuoden yhdessäoloaikana moitin maltillisesti hänen raha-asoittensa hoitoa. Lopputuloksena tämä kusipää päättää viettää seuraavan yön ja päivän jossakin ilmoittamalla minulle mitään. Ties mitä ämmää on käynyt panemassa, ei edes kiinnosta.

VOI VITUN KIITTÄMÄTÖN NILKKI SAATANA. MEIKÄLLÄ MENNEE HERMO. KASVA VITTU AIKUISEKSI. SAATANAN ÄITIN LELLIMÄ MAMMANPOIKA.

Tykkääthän Vitutus.orgista Facebookissa!

En vitussa tykkää / Olen jo tykännyt X